Hallille treenaamaan

Halliin on mahdollista päästä treenaamaan itsenäisesti vuokraamalla kentän käyttöönsä, ostamalla henkilökohtaisen kausikortin tai hakemalla seuran jäsenille suunnattua omatoimitreenioikeutta.

Kuukausikortti mahdollistaa hallilla omatoimisen treenaamisen. Treenioikeus on voimassa kalenterikuukauden. Kuukausikortin avulla pääset tekemään kenttävarauksia samalle päivälle, korkeintaan tunniksi kerrallaan. Kaikki kentät ovat varattavissa niiden ollessa vapaana aikavälillä klo 7.00-23.30. Kuukausikortti on henkilökohtainen eikä sen ostaneella treenaajalla ole talkoovelvoitteita. Lisätietoa kuukausikortista löydät tästä.

Seuraa edustavana kilpailijana voit anoa omatoimitreenioikeutta, joka on voimassa treenikauden kerrallaan eli talvi- tai kesäkauden. Omatoimitreenioikeudesta maksetaan kauden alussa määritelty summa sekä se sisältää talkoovelvoitteita kaudelle sovitun määrän mukaisesti. Omatoimitreenioikeus myönnetään kaudeksi kerrallaan, joten kauden vaihtuessa jokaisen tulee täyttää lomake omatoimitreenioikeuden jatkamiseksi tai sen lopettamiseksi.

Lisätiedot sähköpostitse myynti@tamsk.com.