TOKOn Piirinmestaruuskisojen joukkuehaku 2024

Pohjois-Hämeen kennelpiirin TOKOn piirimestaruuskilpailut pidetään 10.8.2024 Tamskin hallilla.

TamSK kokoaa piirinmestaruuskisoihin 1-3 joukkuetta. TamSK maksaa 1. ja 2. joukkueiden starttimaksut kokonaisuudessaan. 3. joukkueen starttimaksut maksetaan takautuvasti mikäli joukkue sijoittuu kolmen parhaan joukkoon.

Joukkuemestaruudesta kilpailevassa joukkueessa voi olla korkeintaan kuusi koirakkoa: 

• kaksi alokasluokan ja kaksi avoimen luokan koirakkoa (alempien luokkien koirakot) sekä 

• kaksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakkoa (ylempien luokkien koirakot). 

Minimivaatimus joukkueeksi on kaksi alemman luokan koirakkoa ja yksi ylemmän luokan koirakko. Joukkuetulos muodostuu kahdesta alemman ja yhdestä ylemmän luokan tuloksesta. Joukkueella voi olla kaksi varakoirakkoa, joista toinen on alempien luokkien varakoira ja toinen ylempien luokkien varakoira.

Koiran ohjaajan pitää olla edustamansa yhdistyksen jäsen ja asua Pohjois-Hämeen kennelpiirin alueella. Sama ohjaaja voi osallistua kokeeseen useammalla koiralla, mutta edustaa vain yhtä yhdistystä. 

Hakuaika joukkueisiin on 23.5-1.7.2024. Haku tapahtuu tällä lomakkeella. Valinnat pyritään tekemään mahdollisimman pian tämän jälkeen. 

KENNELPIIRIEN PIIRINMESTARUUSKOKEIDEN JÄRJESTÄMISOHJE löytyy täältä: https://www.pohjois-hameenkennelpiiri.fi/saannot-ja-ohjeet/piirinmestaruuskokeiden-saannot/

Scroll to Top