TAMSK OPEN 12.-14.7.2024

Ihka ensimmäinen TamSK Open agilitytapahtuma järjestetään 12.-14.7.2024 Valkeakoskella Tehtaan kentällä! Samassa paikassa kisataan vuoden 2024 agilityn SM-kilpailut, joten nyt on loistava tilaisuus tulla ottamaan tuntumaa kisapaikkaan! Viikonlopun aikana yhteensä 5 hyppyrataa ja 3 agilityrataa kaikille tasoluokille. Lisäksi 2 x Open radat (agility + hyppy) sekä TamSK Open finaali ja joukkuekisa!

Tuomareina Annemarie van den Berge (Norja), Ana Beltran Bustamante (Espanja), Reetta Pirttikoski sekä Jesus Fernandez Crespo (Espanja).

Kaikki kilpailuihin liittyvä tieto löytyy tapahtuman nettisivuilta: https://www.tamskopen.fi

Ota seurantaan kisojen instagram @tamskopen sekä Facebook-tapahtuma, jotta pysyt mukana mitä tapahtuu!

Virallisten ratojen viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 30.6.2024 ja niille ilmoittaudutaan normaalisti Kitun kautta. Open-ratojen ja joukkuekisan viimeinen ilmopäivä on sunnuntai 7.7.2024. Näihin ilmoittautumislinkit löytyy nettisivuilta: https://www.tamskopen.fi/kilpailijoille/kisainfo

Kisoissa mitataan vain kisoihin osallistuvia, ennakkoon ilmoitettuja koiria. Huomaathan, että myös Open-radoille osallistuvalla koiralla tulee olla mittaus tehtynä. Ilmoittautuminen mittaukseen alla olevan linkin kautta sunnuntaihin 7.7.2024 mennessä. Lähtökohtaisesti Reetta Pirttikoski mittaa kaikki koirat.
Ilmoittautuminen mittaukseen

Scroll to Top