Jäsenyys

Jäsenedut

Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan TamSKin järjestämiin koulutuksiin. Lisäksi kilpailuissa ja kokeissa jäsenten ilmoittautumismaksu on usein matalampi ja joissain lajeissa jäsenten ilmoittautuminen aukeaa ennen muita. Jäsenenä voit myös hyödyntää yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuuksia, joista löydät lisää tietoa Yhteistyössä-sivulta.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä oheisen lomakkeen. Jäsensihteeri lähettää sinulle jäsenmaksulaskun sen jälkeen, kun hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi. Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksusi on rekisteröitynyt yhdistyksemme tilille. Huomioithan kuitenkin, että jäsenyys ei oikeuta automaattisesti kurssi- tai ryhmäpaikkaan. Jäseneksi liityttyäsi kannattaa liittyä myös Facebook-ryhmään: TAMSK (vain jäsenille), jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista asioista.

Yhteystietojen muutokset

Muuta yhteystietojasi omissa tiedoissasi myClubissa. Pidäthän yhteystiedot ajan tasalla, sillä esimerkiksi laskut lähetetään myClubissa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenmaksu

Jäsenkautemme on kalenterivuosi.

Jäsenmaksut vuodelle 2023 ovat:

  • Varsinainen jäsen: 30 euroa
    • 1.9. jälkeen liittyen 15 euroa (loppuvuosi)
  • Nuorisojäsen: 12 euroa (alle 16-vuotias). Ilmoita jäsensihteerille syntymävuotesi.
  • Perhejäsen: 12 euroa (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa). Ilmoita jäsensihteerille perheenjäsenen nimi.
  • Ainaisjäsen: 300 euroa

Jäsensihteeri

Taina Laakso
jasensihteeri@tamsk.com
0407201620 (yhteydenotot mieluiten arki-iltaisin klo 16-20 välillä tai viikonloppuisin)

Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsenrekisterin rekisteriseloste.

Scroll to Top