Hallitus

Tällä sivulla esittäytyy seuran hallitus, ja sivun alalaidasta löytyvät rahastonhoitajan sekä jäsensihteerin yhteystiedot. Hallituksen jäseniltä kysyttiin:

  • Oletko toiminut aiemmin Tamskin hallituksessa ja mitä hommia sinulle kuuluu hallituksessa?
  • Kerro koiraharrastustaustastasi, kauanko olet ollut mukana Tamskin toiminnassa?
  • Terveiset jäsenille?
  • Bonuskysymys: Jos olisit supersankari, niin kuka olisit? 

Einari Pekkala, puheenjohtaja

toimikausi 2023

puheenjohtaja (a) tamsk.com
040 733 6100

Puheenjohtajana haluan tehdä yhdistyksen toiminnasta mahdollisimman avointa ja läpinäkyvää. Omaa sydäntä lähellä on yhdistystoiminnan ja jäsenten arjen helpottaminen sähköisiä järjestelmiä hyödyntämällä ja kehittämällä. Hallituksessa hoidan kaiken nimenkijoittamista vaativan: sopimusasioista palveluiden tilaamiseen ja yhdistyksen puoltoihin. Toimin myös TamSKin omistaman TamSK koirahalli Oy:n toimitusjohtajana ja sitä kautta linkkinä Oy:n ja Ry:n välillä
Agilitytaustaa on vuodesta 2011 alkaen, ja valmentajana olen toiminut 2013 alkaen. Tällä hetkellä treenaan Pyreneitten paimenkoira Papun ja Jackrussellinterrieri Doukin kanssa TamSKin arvokisavalkkuryhmässä.
Kun ei muuta hommaa ole niin pyörin hallilla talkkarina suodattimia vaihtamassa ja järjestelmiä huoltamassa sekä hoitamassa erilaisia vikatilanteita. Tykkään kehittää asioita jos puutteita havaitaan joten tulkaahan moikkaamaan hallilla jos jotain mielen päällä, tai laittakaa viestiä jotakin kanavaa pitkin!

Bonuskyssäriin vastauksena The Flash. Riittäisi aika paremmin kaikkeen mitä pitää hoitaa 😃

Tiina Viitanen, varapuheenjohtaja, jäsen

toimikausi 2022-2023

tiina.viitanen (a) tamsk.com
050 5527556

Minä aloitin agilityn harrastuksen TamSKissa 2004 ja sen jälkeen olen ollut mukana agilitytiimissä sekä vetänyt sitä. Tällä hetkellä vedän hallintotiimiä ja olen ollut hallituksessa nyt muutaman vuoden, joista viimeisimmät 4 varapuheenjohtajana. Meidän päälaji on agility ja nytkin minun kääpiövillakoirillani on 4 treenipaikkaa kausiryhmissä.

Ruusa Eloniemi, sihteeri, jäsen

toimikausi 2023-2024

sihteeri (a) tamsk.com
050 532 2342

Olen nyt kolmatta vuotta hallituksen jäsenenä, toista vuotta sihteerinä. Lisäksi vaikutan aktiivisesti rally-tokotiimissä tiimin vetäjänä, agilityn koulutustiimissä junnutoiminnassa sekä agilityn kisatiimissä vastaavan koetoimitsijan ominaisuudessa. TamSKissa aloitin 2013 agilityn harrastajana. Nykyään treenaan kahden bordercollien, Enyan ja Elmon kanssa agilityn lisäksi rally-tokoa ja tokoa. Hallilla mut voi bongata treenikentällä, kouluttamasta agilitya, rallya sekä erilaisia pentu- ja pohjataitokursseja tai vaan juoruamassa jossain. Terveisinä seuralaisille voisin sanoa, että rohkeasti heittelemään ideoita ja toiveita hallitukselle ja tiimeille! Meillä on huikeet puitteet ja mahdollisuudet harrastamisen suhteen, otetaan niistä kaikki irti 🙂 Bonuskyssäriin vastauksena et mä sit varmaan täydennän meidän hallituksen tehotyttö -kombon olemalla Tehotyttöjen vihreäsilmäinen ja rohkea Poppana 😄 

Laura Karppinen, jäsen

toimikausi 2022-2023

laura.karppinen (a) tamsk.com

Tänä vuonna pyörähti käyntiin neljäs vuosi TamSKin hallituksen jäsenenä. Lisäksi kuulun agilityn kisatiimiin ja hoidan siellä aktiivisesti kaikkea mahdollista ja välillä mahdotontakin. Aloitin agilityn harrastamisen Tamskissa vuonna 2015. Tällä hetkellä kisaan ja treenaan aktiivisesti agilityä kahden jackrussellini, Nalan ja Bimin, kanssa. Ehkä joku päivä tutustutaan tosissaan myös rally-tokon saloihin. Minua saa tulla aina nykäisemään hihasta hallilla, jos joku asia askarruttaa tai vaikka ei askarruttaisi, vaan haluaisi vain tulla vaihtamaan kuulumisia. Muistetaan hymyillä kun tavataan ja ollaan ystävällisiä toisillemme. Meillä on TamSKilla upeat puitteet harrastaa, joten ei unohdeta arvostaa niitä. Sihteerin huomautus: Supersankarina Laura olisi tehotyttöjä johtava fiksu ja pippurinen Papu.

Pia Korpisaari, jäsen

toimikausi 2023-2024

pia.korpisaari (a) tamsk.com

Hallituksen jäsen ja agikisatiimin vetäjä. Kymmenisen vuotta TamSKissa ja agiliitoa lähinnä harrastelen maksiauspaipoikien kanssa. Terkut jäsenille: blondit pärjää aina, ja hädässä seuratoverit tunnetaan – tamskilaiset ovat avuliasta ja sydämellistä porukkaa! Kuulemma olen myös Tehotyttöjen hihittelevä kielillä puhuja Pipa 😄

Tiia Jussila, jäsen

toimikausi 2022-2023

tiia.jussila (a) tamsk.com

Aloitin hallituksessa varajäsenenä ja nyt toista vuotta mukana virallisena jäsenenä. Olen myös mukana agilityn kisatiimissä, missä otan vastuuta epiksistä. TamSKiin on tullut kuuluttua nyt reilut neljä vuotta ja vapaa-aika kuluu käyttislabradorien Rudin ja Femman kanssa agilityn, rallyn, nomen ja vepen parissa. Supersankareista olisin varmaan Harry Potterista tuttu Hermione Granger 🧙🏼‍♀️ Moikataan hallilla!

Jenni Mansikkala, jäsen

toimikausi 2023-2024

jenni.mansikkala (a) tamsk.com

Olen nyt kolmatta vuotta hallituksen jäsenenä. Olin aiemmin pitkään tokokoulutustiimissä ja tällä hetkellä kuulun rally-tokotiimiin. Pääasiassa treenaan koirieni kanssa rally-tokoa ja tokoa sekä kilpailen aktiivisesti. Edellä mainittujen lajien lisäksi harrastusvalikoimaan on kuulunut nome, mejä, metsästys ja joskus muinoin agilitykin.Erään testin mukaan (äärimmäisen luotettavan sellaisen, tietysti) olen tyylitajuinen, oikeudentuntoinen ja teknisesti lahjakas eli aivan kuin Batman. Suhtaudun tähän arvioon hieman varauksella 😂

Paula Lohiniva, varajäsen

toimikausi 2023

paula.lohiniva (a) tamsk.com

Astuin mukaan Tamskin hallituksen toimintaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella varajäsenenä. Tehtäviini kuuluu kokouksiin ja keskusteluihin osallistuminen, ja siten arvokkaan kokemuksen kerääminen. Toimin toisen yhdistyksen hallituksessa useamman vuoden puheenjohtajajana, joten on tosi mahtavaa saada tutkia ja tunnustella hallitustoimintaa pienemmässä roolissa! Agility olen harrastanut jo vuodesta 2016 alkaen, mutta meillä ei ollut minkäänlaisia tavoitteita harrastamisen suhteen. Pidettiin hetki myös ihan taukoa lajista, kunnes uusi kipinä iski, ja nyt liekki palaa valtavana. Varsinaisina agilitykoirina toimii prahanrottakoirat Esme ja Kiki, mutta välillä kohta seniori Nala pääsee myös kentälle. Tamskin jäseneksi liityin 2019 kevään aikana.

Bonuskyssäriin vastaisin varmaan Black Widow. Pelkästään nimi on jo tosi cool ja kunnioitusta herättävä. Olisi tosi hienoa olla vähän pidempi, ketterämpi ja kestävämpi (ja kui siistiä ois vetää pahiksia turpaan)!

Mira Tiilikainen, varajäsen

toimikausi 2023

mira.tiilikainen (a) tamsk.com

Tamskin toiminnassa on tullut oltua mukana jo yli kymmenen vuotta.
Pitkään olin tosin lähinnä agimutsina tyttären harrastaessa aktiivisesti
agilityä. Omaa koiraharrastustaustaa on 80-luvun lopulta alkaen,
vaikkakin asuin silloin toisella puolella Suomea. Itse liityin Tamskin
jäseneksi muistaakseni 2020. Olin nyt jo lakkautetussa näyttelytiimissä
mukana, mutta koronan takia toimintaa ei voitu pitkään aikaan järjestää.
Nyt olen Tamskin hallituksessa ensimmäistä vuotta varajäsenenä opettelemassa Tamskin hallintoa. Muissa yhdistyksissä olen ollut ja olen edelleen aktiivisesti mukana, joissain puheenjohtajanakin. Mun oma harrastus on koirien kasvattaminen ja näyttelyt silloin tällöin, tytär hoitaa agilityn ja rallyn. Meillä on kotona 7 koiraa, joista kolme aktiivisessa harrastustoiminnassa mukana. Jäsenistölle terveisiä, että kertokaa rohkeasti toiveita ja kehittämisehdotyksia!

Bonuskysymykseen vastaus vois olla Ihmenainen (Wonder Woman).

Toimihenkilöt

Jäsensihteeri
Taina Laakso
Puh: 040 720 1620
jasensihteeri (a) tamsk.com

Rahastonhoitaja
Eija Pensasmäki
Puh: 040 700 1305
rahastonhoitaja (a) tamsk.com

Laskutustiedot