TamSK-halli

TamSKin pitkäaikainen haave omista treenitiloista kävi toteen 2015: Suomen suurin koiraurheilukeskus Niihamaan.

Puolilämpimän hallin koko on n. 2900 neliötä ja lämpötila talvikaudella noin +10 astetta. Pohjana on Saltexin Polar-keinonurmi kumirouhetäytteellä. Kisoja voidaan käydä kahdella isolla kentällä yhtäaikaa ja treenikenttiä hallissa on viisi:

 • Kentät 1-2: 18 x 26 m (sileät lajit)
 • Kenttä 3: 18 x 26 m (agility)
 • Kenttä 4: 12 x 37 m (agility)
 • Kenttä 5: 12-14 x 34,5 m (agility)

Ulkokenttiä on 2 kpl, toinen sileille lajeille ja toinen agility. Näiden koot ovat 31 x 36 m. Hallilta löytyy myös sosiaalitilat, joissa on kolme vessaa, keittiö ja kahvi-/luentotila. Parkkipaikalle sopii noin 130 autoa. Tarvittaessa voi käyttää myös ulkokenttiä parkkitilana, jolloin tilaa on vähintään 200 autolle.

Hallissa on tallentava kameravalvonta (Seloste kameravalvonnan tietojen käsittelystä). Hallin pelastussuunnitelma löytyy täältä.

Hallin osoite on Luhtaantie 58, Tampere, eli se sijaitsee kätevästi reilun kilometrin päässä teiden 12 ja 9 (E63) risteyksestä.TamSK Koirahalli Oy

TamSK Koirahalli Oy on Tampereen Seudun Koirakerho ry:n kokonaan omistama yhtiö, joka on perustettu kesällä 2012. TamSK Koirahalli Oy:n tavoitteena on tarjota toimivat ja turvalliset ympärivuotiseen treeni- ja kilpailukäyttöön sopivat koiraurheilutilat alueen harrastajille.

Koirahalli Oy on vuokrannut Tampereen kaupungilta 1,4 hehtaarin tontin Niihamasta. Koiraurheilukeskuksen rakentaminen mahdollistui Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän avustuksen ja Nordean myöntämän pankkilainan ansiosta.

TamSK Koirahalli Oy:n hallitus ja toimihenkilöt:

Osoite ja laskutustiedot:

 • käyntiosoite Luhtaantie 58, 33560 Tampere
 • laskutusosoite TamSK Koirahalli Oy, c/o Taina Kajander, Lassinlinnankatu 8 C 12, 33610 Tampere
 • Y-tunnus 2488442-9

Hallille treenaamaan

Halliin on mahdollista päästä treenaamaan itsenäisesti vuokraamalla kentän käyttöönsä, ostamalla henkilökohtaisen kausikortin tai hakemalla seuran jäsenille suunnattua omatoimitreenioikeutta.

Hallin kenttiä vuokrataan sekä yrityksille että yksittäisille henkilöille niinä ajankohtina, kun hallissa on tilaa. Vuokrata voi sekä vakiovuoroja että yksittäisiä kertoja. Vuokrauskyselyt myynti@tamsk.com.

Kuukausikortti sopii sinulle, joka et välttämättä ole seuran jäsen tai et halua talkoilla. Kuukausikortti on voimassa kalenterikuukauden, jonka aikana pääset tekemään kenttävarauksia kuluvalle päivälle, korkeintaan tunniksi kerrallaan. Kentät ovat varattavissa niiden ollessa vapaana aikavälillä klo 7.00-23.30. Kuukausikortista löydät lisätietoja täältä ja helpoiten tilaat sen lomakkeen kautta. Voit kysyä kortistä lisää myynti@tamsk.com.

Seuran jäsenenä voit anoa omatoimitreenioikeutta, joka on voimassa treenikauden kerrallaan eli talvi- tai kesäkauden. Omatoimitreenioikeudesta maksetaan kauden alussa määritelty summa ja lisäksi se tuo kausikohtaisen talkoovelvoitteen. Omatoimitreenioikeus myönnetään kaudeksi kerrallaan, joten kauden vaihtuessa jokaisen tulee täyttää hakulomake MyClubissa. Lisätietoja ot@tamsk.com.

Hinnat ja varauskalenteri

Varaustilanteen voi tarkistaa varauskalenterista.

Tiedustelut ja varaukset: myynti@tamsk.com

Peruutusehdot:

Sisäkentät, talvi 1.10.-30.4.vakio*irto 1hirto 30min
ma-pe 17-22, la-su 9-2240€45€25€
muut ajat30€35€20€
kaikki kentät ja sosiaalitila (vuorokausi)1400€
kaikki kentät ja sosiaalitila (päivä) 06.00-19.001150€
Sisäkentät, kesä 1.5.-30.9.vakio*irto 1hirto 30min
ma-pe 17-22, la-su 9-2225€30€18€
muut ajat20€25€14€
kaikki kentät ja sosiaalitila (vuorokausi)800€
kaikki kentät ja sosiaalitila (päivä) 06.00-19.00650€
Ulkokentät, kesä 1.5.-30.9.1hkoko päivä
yksi kenttä25€250€
kaikki kentät50€500€
Sosiaalitilajäsen***ei-jäsen
1-4h30€50€
koko päivä50€100€
Muuttalvikesä
autosähkö (asuntoauto/lohkolämmitin) *****15€/vrk10€/vrk
autosähkö kisapäiväksi (ei yön yli)5€5€
autosähkö (10h) *****12€12€
ajanottolaitteisto**100€/pari/vrk100€/pari/vrk
kuukausikortti****80€/kk55€/kk

Yksittäiset kenttävaraukset peruttava viimeistään 3 arkipäivää ennen vuokrauksen ajankohtaa. Myöhemmin tulevista peruutuksista perimme 100% vuokrauksen hinnasta.

Koko päivän kestävät varaukset peruttava viimeistään 14 vrk ennen vuokrauksen ajankohtaa. Myöhemmin tulevista peruutuksista perimme 50% vuokrauksen hinnasta.

Peruutukset sähköpostitse: myynti@tamsk.com.

*kertavarauksella tehty, kokonaiskestoltaan vähintään 20 tunnin mittainen viikoittain toistuva vuokraus
**ajanottolaitteita vuokrataan vain tilavuokrausten yhteydessä
***ei kaupalliseen toimintaan
****treenioikeus vapaana oleville kentille klo 7.00-23.30
*****maksut tilille FI12 1783 3000 0080 65, viite 1711

Hallin ohjeistus

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin meille kaikille mukavana paikkana harrastaa koiriemme kanssa. Sääntörikkomuksista seuraa käyttökielto kauden loppuun asti tai Koirahalli Oy:n hallituksen määrittelemäksi ajaksi.

Harjoittelijan vastuu

 1. Halli on tarkoitettu vain lajiharjoitteluun ja kilpailuun, ei koirien leikkipaikaksi.
 2. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa/siistimmässä kunnossa kuin vastaanotettaessa.
 3. Hallin käyttäjä sitoutuu korvaamaan hallille tai esteille aiheuttamansa vahingot.
 4. Hallin käyttäjä on itse vastuussa itsestään, koirastaan sekä sen mahdollisesti muille käyttäjille aiheuttamista vahingoista. Koiria tulee kohdella asiallisesti kaikissa tilanteissa ja kaikenlainen koirien fyysinen kurittaminen on ehdottomasti kielletty.
 5. Halliin tulevien koirien tulee olla SKL:n määräysten mukaisesti rokotettuja.
 6. Hallissa saavat harjoitella vain treeniryhmien jäsenet, omatoimitreenioikeuden omaavat tai kuukausikortin ostaneet henkilöt, kulku- ja varausoikeuden haltijat tai kentän käyttöönsä vuokranneet henkilöt. Kentän vuokraajalla saa olla mukanaan vieraita, mutta vuokraaja on vastuussa tiloihin päästämiensä henkilöiden tekemisistä. Omatoimitreenioikeus, kuukausikortti ja kulku- ja varausoikeudet ovat henkilökohtaiset.

Siisteys

 1. Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta, vedestä ja lumesta ennen halliin menoa. Näin matto pysyy mahdollisimman hyvänä ja puhtaana.
 2. Käytä hallissa myös kesäkaudella eri kenkiä kun ulkona, näin matto säilyy puhtaampana.
 3. Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä. Ulkokentät, parkkialue ja koko hallin ympäristö ei ole tarkoitettu koirien tarpeiden tekemistä varten! Koiria ei saa viedä tarpeilleen ulkokenttien alueelle edes talvikaudella. Siivoa siis roskasi ja koirasi jätökset roskiin. Halliin ei saa jättää mitään tavaroita!
 4. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta halliin ei tule pissa- tai kakkavahinkoja. HUOM! Pissa- ja kakkasakko on 25 €. Sakko koskee kaikkia, myös pentuja. Sakko tulee maksaa välittömästi halliyhtiön tilille FI12 1783 3000 0080 65, viite 9991. Koirat eivät saa pissata myöskään hallin ulkoseiniin, roskiksien kylkiin tms.
 5. Koiran jätökset ja muut sotkut on siivottava hallista välittömästi siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla, joita löytyy joka kentältä.
 6. Juoksuiset nartut saavat treenata hallissa, mutta hallin sisällä nartun tuleekäyttää juoksusuojaa koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana. Agilitykilpailuissa noudatetaan samaa käytäntöä, poikkeuksena itse kisasuoritus, jonka aikana juoksusuojaa ei tarvitse käyttää.

Ohjeita treeneihin

 1. Käytä harjoitellessasi vain keinonurmelle soveltuvia kenkiä. Nastat eivät saa ylittää yli 5 mm. Metallipiikkisten jalkineiden käyttö on kielletty.
 2. Esteitä ei saa raahata, sillä rikot tekonurmen. Jos et pysty nostamaan, älä siirrä!
 3. Väliaitojen siirtely ei ole sallittua, mikäli et ole vuokrannut kahta kenttää käyttöösi yhtäaikaa. Kulkukäytäviä ei myöskään saa tukkia aitoja siirtelemällä.
 4. Hallissa koiran tulee olla aina ohjaajansa hallinnassa. Pidä koirasi kytkettynä, mikäli et ole harjoitteluvuorossa.
 5. Harjoitusvuorolle kuljetaan kahdesta pihan puoleisesta kulkuovesta. Valot ovat kenttäkohtaiset. Viimeisen lähtijän vastuulla on sammuttaa valot ja lukita ovet koko hallista ja varmistaa ennen poistumistaan, että ovet ovat lukossa.
 6. Tavoitteena on antaa koulutus- ja suoritusrauha hallissa treenaaville – vain kentillä treenaavat koirat saavat pitää meteliä. Odotusalueella koirat tulee pitää hiljaisina.
 7. Seuraava ryhmä saa tuoda tavaroita (esim. häkkejä tms.) hallin odotusalueelle etukäteen lähimmästä ovesta, mutta koirat tuodaan vasta oman vuoron alkaessa. Muista viedä omat tavarasi myös pois, mitään tavaroita ei saa jättää halliin säilytykseen!
 8. Treenistä ”ylijäävät” esteet tulee sijoittaa siististi kunkin kentän seinustoille, ei odotusalueelle.
 9. Käytetyt esteiden apuvälineen (bumberit, ohjurit yms) tulee korjata pois jokaisen käyttökerran jälkeen.
 10. Tupakointi on kielletty hallissa ja sen seinustalla. Tupakointi on sallittu vain sille varatulla paikalla. Tumpit pitää laittaa niille varattuun tuhka-astiaan.

Ulkokenttien ohje

 1. Ulkokentillä saavat harjoitella vain treeniryhmien jäsenet, omatoimitreenioikeuden omaavat tai kuukausikortin ostaneet henkilöt, kulku- ja varausoikeuden haltijat tai kentän käyttöönsä vuokranneet henkilöt. Kentän vuokraajalla saa olla mukanaan vieraita, mutta vuokraaja on vastuussa tiloihin päästämiensä henkilöiden tekemisistä. Omatoimitreenioikeus, kuukausikortti ja kulku- ja varausoikeudet ovat henkilökohtaiset.
 2. Kenttä 1 (metsänpuoleinen) on tarkoitettu tokolle, rally-tokolle, koiratanssille ja hoopersille. Kentällä 2 (tienpuoleinen) on agilityesteet.
 3. Kontteja ei pidetä lukossa.
 4. Kentän 1 esteet ja tarvikkeet laitetaan aina konttiin treenin jälkeen. Agilityesteet voi pääsääntöisesti jättää rakennetun radan osalta kentälle. Pehmoesteet (pituus ja muuri), rimat sekä muut ylimääräiset esteet laitetaan treenien jälkeen aina konttiin. 
 5. Kentät lanataan aina treenien jälkeen. Ryhmien välissä edellinen ryhmä lanaa isoimmat jäljet ja illan viimeinen ryhmä lanaa koko kentän. Lanoja säilytetään konttien luona ulkona.
 6. Portit pidetään kiinni, jotta ne pysyvät ehjinä.
 7. Muilta osin ulkokentillä noudatetaan samoja pelisääntöjä kuin hallissakin, kts. muut ohjeet tällä sivulla.

Käytännön vinkkejä

 1. Parkkeeraus Autot pitää parkkeerata hallin seinustan vierellä oleville paikoille tai hallin ja Luhtaantien väliselle alueelle. Luhtaantien varteen parkkeeraus on ehdottomasti kielletty.
 2. Valot Jokaiselle kentälle löytyy oma valokatkaisija. Ulkovalot toimivat ajastimella, joten niitä ei tarvitse sammuttaa.
 3. Esteet Esteitä ei saa siirtää kentältä toiselle. Tai jos lainaat, kysy siihen lupa ja palauta oman vuorosi jälkeen takaisin. Älä jätä vaillinaista puomia kentälle. Jos madallat A-esteen, nosta se treeniesi jälkeen normaalikorkeuteen. Esteitä säilytetään kentän laidalla siististi, siivekkeet pareittain, ei rimoja ja kannattimia maassa, kaikki samaan esteeseen kuuluvat osat paikallaan.
 4. Ovet Viimeinen treenaaja lukitsee kaikki ovet lähtiessään.
 5. Ensiaputarvikkeet löytyvät hallin odottelualueelta.
 6. Siivoustarvikkeet löytyvät kenttien 1, 3 ja 5 kohdalla olevista hyllyköistä.
 7. Turvallisuusohjeet löytyvät ilmoitustaululta.

Mukavia treenejä siistissä TamSK-hallissa!

TamSK Koirahalli oy 11.4.2016

Scroll to Top