TamSK-halli

Suomen suurin koiraurheilukeskus Niihamaan 

TamSK-halli

Tampereen Seudun Koirakerho ry:n, TamSKin, pitkäaikainen haave omista treenitiloista on käynyt toteen. Oman hallin rakennustyöt valmistuivat aikataulussa ja talvikauden 2015-2016 treenit päästiin aloittamaan omissa tiloissa.

Puolilämpimän hallin koko on n. 2900 neliötä ja lämpötila talvikaudella noin +10 astetta. Treenikenttiä halliin mahtuu viisi, kukin n. 20 x 30 m eli 600 neliötä. Kisoja voidaan käydä kahdella kentällä yhtäaikaa. Hallissa on osittain uutta täytteetöntä keinonurmea (kolmella treenikentällä), osittain käytettyä aikaisemmalta hallilta siirrettyä keinonurmea (kahdella treenikentällä).

Koiraurheilukeskus rakennettiin kahdessa vaiheessa. Syksyllä 2015 valmistui halli tilapäisellä lämmitysjärjestelmällä. Sosiaalitilat rakennettiin osittain syksyllä 2015 ja tehtiin loppuun keväällä 2017, jolloin rakennettiin myös ulkokentät, maalämpö ja loput parkkipaikat. Sosiaalitilasta löytyy kolme vessaa sekä keittiö ja kahvitila. Parkkitilaa löytyy noin 130 autolle tai lisäparkkipaikan kanssa yhteensä vähintään 200 autolle.

TamSK ry on vuokrannut hallista käyttöönsä 4 kenttää. Näistä yksi on tokon, rally-tokon, koiratanssin, flyballin ja näyttelytreenien käytössä. Kolme kenttää on varattu agilityyn. Yhtä kenttää vuokrataan muille seuroille ja koiraharrastajille.

Hallin osoite on Luhtaantie 58, Tampere, eli se sijaitsee kätevästi reilun kilometrin päässä teiden 12 ja 9 (E63) risteyksestä.

Luhtaantie 58

Ulkovärit