Mitä pitää tietää?

TamSKin koulutukset on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Jäsenyydestä lisää tietoa täällä. Jäseneksi tulee liittyä viimeistään, kun saa tiedon ryhmään mahtumisesta. Osaan koulutuksista ei voi ilmoittautua ennen kuin on jäsen.

Kursseille ja koulutuksiin osallistuvan koiran rokotukset tulee olla kunnossa Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti. Pentukursseille voi osallistua jo 3 kk ikäisen koiranpennun kanssa, mutta tällöinkin tulee noudattaa Kennelliiton rokotusohjelmaa (jolloin koiran kaikki rokotukset ovat asianmukaisesti hoidettuna pennun ollessa n. 5 kk ikäinen).

Harrastusmaksuista lisää täällä, ja talkoovelvoitteesta lisää täällä. Talvikausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun, ja kesäkausi toukokuun alusta syyskuun loppuun. Tarkemmat päivämäärät kauden pituudesta ilmoitetaan aina erikseen. Jos aloitat kesken kauden, suhteutetaan talkoiden ja harrastusmaksujen määrät jäljellä olevan kauden pituuteen.

Huom! Talvikauden 2020-21 kausimaksun poikkeukselliset eräpäivät ovat: 10.11.2020 ja 10.2.2021.

Milloin mitäkin maksuja? Näiden lisäksi huomaa myös muiden lajien mahdolliet kisalisenssit yms.

Agilitylisenssi agilityä treenaavilla

Jokaisella agility- ja hoopers ryhmässä treenaavalla (pohjataitokursseja lukuunottamatta) on oltava SAGI:n lisenssi TamSKin nimiin.

Jokainen on itse vastuussa lisenssin hankkimisesta. Lisenssin hankkimisesta lisätietoa, ja ohjeet lisenssin hankintaan Suomen Agilityliiton sivuilta.

Omatoimiryhmät

Omatoimiryhmäläisillä on oltava vähintään puolella ryhmäläisistä oikeudet kulkea itsenäisesti treenihallille. Etusijalla omatoimiryhmiä perustettaessa ja niille ryhmäaikoja jaettaessa ovat ryhmät, joissa treenaa kuluvalla kesäkaudella aktiivisia kouluttajia, tiimiläisiä, toimihenkilöitä tai valmennusryhmäläisiä.

Pissa- ja kakkasakko

Kaikista hallilla tapahtuneista pissa- tai kakkavahingoista tulee maksaa 25 € suuruinen sakkomaksu. Sakko koskee kaikkia, myös pentuja. Sakko tulee maksaa välittömästi halliyhtiön tilille FI12 1783 3000 0080 65 viitteellä 9991. Maksamattomat sakkomaksut johtavat treenioikeuden eväämiseen loppukauden ajaksi, riippumatta siitä treenaako henkilö ryhmässä vai omatoimitreenioikeutta käyttäen.

Scroll to Top