Omatoimitreenaaminen

TamSK Koirahallille on mahdollista anoa omatoimitreenioikeutta, mikäli olet seuraa edustava kilpailija ja treenaat tavoitteellisesti. Se oikeuttaa itsenäiseen harjoitteluun vapaana olevina aikoina TamSK Koirahallilla sovittujen sääntöjen mukaisesti

Omatoimitreenioikeus on ilmainen yhdistyksen toimihenkilöille, tiimiläisille, aktiivisille kouluttajille sekä valmennusryhmäläisille, joilla on koulutusvelvoite. Tarkempia ohjeita omatoimitreenioikeuteen liittyen löytyy Omatoimitreenajan ohjeista.

Omatoimitreenioikeuden hinnat ja eräpäivät löydät Harrastusmaksut -sivulta

Omatoimitreenioikeuksia haetaan lomakkeella, josta löytyy myös lisää tietoa asiasta. Myös kaikki joilla on omatoimitreenioikeus ennestään (kisaajastatuksella, tiimiläiset, kouluttajat, toimihenkilöt yms.), täyttävät lomakkeen joka kauden alussa. 

Kaikki omatoimitreenioikeudelliset henkilöt ovat edustusvelvollisia TamSK ry:n joukkueissa (SM, PiirM) kaikissa TamSKilla harrastettavissa lajeissa (toko, rally-toko, agility, koiratanssi). Tämä tarkoittaa sitä, että ot-oikeudellisten henkilöiden tulee ensisijaisesti hakea TamSKin arvokisajoukkueisiin. Toista yhdistystä voi yleensä edustaa vain silloin, jos on hakenut ja ei ole tullut valituksi TamSKin joukkueeseen. Edustusvelvollisuuden rikkominen johtaa ot-oikeuksien menetykseen.