Agilityn Alkeiskurssi Syksy 2023

TamSK ry järjestää 8.10.2023 alkaen kymmenen kerran agilityn alkeiskurssin. Ohjaajan on oltava kurssin alkaessa TamSK ry:n jäsen tai välittömästi liityttävä jäseneksi (katso lisätietoja: http://www.tamsk.com/yhdistys/jasenyys/) kun kurssipaikka varmistuu.

Kurssi pidetään sunnuntaisin klo 19-20 8.10.-17.12. (viikolla 43 ei ole treenejä), valmentajana toimii Iina Klemi.

Kurssilaisille järjestetään ennen kurssien alkua teorialuento, joka pidetään etäluentona. Luento kestää maksimissaan n. 1 h. Luento ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava varsinkin jos lajista ei ole aiempaa kokemusta.

Alkeiskurssilla tutustutaan agilityesteisiin sekä opetellaan agilityssa tarvittavia perustaitoja. Alaikäraja agilityn alkeiskurssille koiralle on n. 12 kk. Alkeiskurssin hinta on 110 €. Kurssilaisilla tulee olla voimassa oleva Suomen Agilityliiton lisenssi Tampereen Seudun Koirakerho ry:n edustuksella (vähintään harrastajalisenssi). Lisätietoa lisenssistä: https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/

Agilitykenttä ei ole oikea paikka opetella arki-/perustottelevaisuutta, vaan se on syytä hoitaa kuntoon jo ennen agilityn aloittamista. Erityisesti tämän vuoksi ja jotta saamme ryhmiin innokkaita ja treeneissä käyviä harrastajia, järjestämme alkeiskurssille karsintatilaisuuden, joka pidetään TamSK:in hallilla (Luhtaantie 58, 33560 Tampere) maanantaina 18.9.2023 klo 16-18.

Karsintatilaisuuteen tuotavan koiran on oltava kaikin puolin terve ja rokotusten pitää olla kunnossa (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset). Otathan tilaisuuteen rokotustodistuksen mukaan. Koiran tulee olla myös riittävästi hallinnassa, jotta karsintatilaisuus on kaikille turvallinen. Karsintaa ei tarvitse jännittää eikä siihen tarvitse erityisesti valmistautua. Tarkempi info karsintatilaisuudesta lähetetään ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.

Alkeiskurssikarsintaan ilmoittaudutaan 8.9. klo 17.00 alkaen MyClubin kautta osoitteessa https://tamsk.myclub.fi/flow/events/6094341. Karsintoihin osallistuvien koirien lukumäärä on rajoitettu. Ilmoittautuminen sulkeutuu paikkojen täytyttyä.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseihin liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen sanna.rintala@tamsk.com.

Scroll to Top