Hoopers treenejä 27.11.2022, kouluttajina Hanna Degerman ja Sini Piironen

Hanna Degerman ja Sini Piironen tulee pitämään hoopers treenejä 27.11.2022. Aamusta klo. 9-11 on tarjolla ison kentän ratatreenit (molemmat kouluttajat), jonka jälkeen alkeis- ja perustreenit yhdellä kentällä klo. 11-12 (kouluttajana Sini Piironen).

Ratatreenit soveltuu jo hieman hooperssia treenanneille koirakoille, joilla on perustaitoja lajista.

Alkeistreenit sopii hyvin täysin kokemattomattomille hoopers-koirakoille, jotka haluavat tutustua lajiin ja aloittaa huolellisen perusharjoittelun lajin tiimoilta. Perustreeneissä voidaan keskittyä koirakon itse valitsemiin aiheisiin.

Kouluttajina Hanna ja Sini ovat ihanan positiivisia ja iloisia, hyvän mielen koutseja, joiden treeneissä jokainen koirakko voi loistaa omalla tasollaan. Kouluttajina he ovat äärettömän tarkkasilmäisiä ja taitavia, joten myös kokeneemmat koirakot saavat erinomaisia vinkkejä juuri omaan treeniin liittyen.

Lisää koutseista voit lukea heidän omilta sivuilta, joka löytyy täältä: Huvihuuppi

Hinnat: ratatreenit 28 € / koirakko Tamskiin kuuluvilta ja 33 € / koirakko seuran ulkopuolisilta

Alkeis- ja perustreeni 24 € / koirakko Tamskiin kuuluvilta ja 29 € / koirakko seuran ulkopuolisilta

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa Tamskiin kuuluville 9.11.2022 klo. 10 ja seuran ulkopuolisille 14.11.2022 klo. 10. Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta ja ratatreeni-tapahtuma löytyy täältä ja alkeistreeni täältä.

Ilmoittautumiset on sitovia!

Scroll to Top