Menestystä agilityn Halli-SM-kisoissa ja EO2-karsinnoissa!

Viime viikonloppuna (26.-27.3.2022) kisattiin Vantaalla agilityn Halli-SM mitaleista sekä karsittiin Suomen maajoukkue European Open kilpailuihin Belgiaan, jotka käydään heinäkuussa!

Lauantaina kisattiin Halli-SM ja EO-karsintaradoilla. Halli-SM yksilöfinaaleihin lunasti paikan yhteensä yhdeksän TamSKin koirakkoa:
Pikkuminit: Einari Pekkala & Doukki
Minit: Heli Koskensalo & Junnu sekä Anu Kylvén & Lio
Medit: Kaisa Ylä-Tuuhonen & Muka, Milja Haapamäki & Kreppi ja Letti sekä Einari Pekkala & Papu
Maksit: Tero Sarkola & Ässä sekä Kati Selkämaa & Tarmo

Sunnuntaina olivat vuorossa Halli-SM finaalit sekä medien ja maksien viimeinen EO-karsintarata. EO-karsintojen lopputuloksissa TamSKin Milja Haapamäki lunasti paikan medien maajoukkueeseen KAHDELLA koiralla Letillä ja Krepillä! Varakoirakkopaikoilla TamSKilaisista ovat vielä lisäksi Heli Koskensalo & Junnu (yhteistuloksissa minien 10.) sekä Kaisa Ylä-Tuuhonen & Muka (yhteistuloksissa medien 11.)

Halli-SM yksilöfinaaleissa TamSKin koirakot eivät aivan yltäneet mitaleille, mutta upeita suorituksia nähtiin! Mm. Einari ja Doukki 6/10, Milja ja Kreppi 7/36 sekä Tero ja Ässä 11/36.
Kaikki yksilöfinaalien tulokset löytyvät täältä.

Joukkuefinaaleissa TamSKilla oli peräti 4 joukkuetta mukana! Joukkuefinaaleissa menestystä saatiin upeasti myös mitalien muodossa! Medien joukkue (Kaisa Ylä-Tuuhonen & Muka, Milja Haapamäki & Letti sekä Einari Pekkala & Papu) saavutti Suomen Mestaruuden!

Medien kultakoirat: Papu, Letti ja Muka

Maksien joukkue taisteli myös upeasti SM-mitaleille saaden pronssia! Joukkueessa kisasivat Kati Selkämaa ja Tarmo, Tommi Raita-aho ja Böödi sekä Tero Sarkola ja Ässä. Tämän lisäksi TamSK voitti vuoden 2022 Halli-SM seuramestaruuden!

Maksien pronssijoukkue: Tero ja Ässä, Tommi ja Böödi sekä Kati ja Tarmo. Etualalla seuramestaruuspokaalia pitää kisojen ylituomari Jessi Landen!

TamSK onnittelee isosti menestyneitä sekä kaikkia viikonlopun ratoihinsa tyytyväisiä! Meillä on ihan huiman hienoja ja taitavia agilitykoirakoita seurassa!

Scroll to Top