Tiinamari Harjulan hoopers-ratatreeni 12.8.2022 klo.17-19

Tiinamari Harjula tulee kouluttamaan Tamskille hoopersin ratatreeniä 12.8.2022 klo.17-19.

Koulutus järjestetään kahdessa ryhmässä. Yhdessä ryhmässä on neljä koirakkoa.

Ratatreeni voidaan toteuttaa koirakon tason mukaisesti ja mukaan on mahdollista päästä myös hyvin alkeistason koirakkona.

Koulutuksen hinta on 24€. Ilmoittautuminen alkaa 2.8.2022 klo. 9.00. Lisätiedot: paula.alanko@tamsk.com

Ilmoittautuminen

Kouluttajan esittely:

Olen Tiinamari Harjula, koiraurheilija ja valmentaja, jonka lajivalikoimaan kuuluu agility, hoopers sekä vetolajit.

Valmentajana keskityn ensisijaisesti koirakon mielentilaan ja siihen, että se olisi optimaalinen oppimiselle. Tämän päälle on hyvä rakentaa mm. irtoamista, vauhtia, koiran taitoja, esteosaamista ja toki säätää myös viretila sopivaksi.

Koen, että suurin vahvuuteni on etenkin paineongelmien kanssa kamppailevat koirakot, joiden kanssa tulee kaikista eniten työskenneltyä. Myös herkät, motivoinnin kanssa kamppailevat sekä häiriöherkät koirat ovat suuri mielenkiinnon kohteeni.

Nykyinen laumani koostuu mudi Vekusta, papillon Islasta sekä bordercollie Uppiksesta. Kaikkien kanssa tulee treenattua tavoitteellisesti agilityä sekä hoopersia.

Oma tapani tehdä agilityä on sekoitus ohjaustekniikkaa, suullisia, iloa ja vauhtia. Treenaan paljon mm. lähetyksiä sekä kävelyagilityä, joilla vahvistan koirieni esteosaamista, itsevarmuutta sekä omaa moottoria.

Hoopersissa keskiössä on koiran itsevarmuus ja taidot. Rakastan taitojen rakentamista ja sitä, että pääsen kokeilemaan niitä myös ratatyöskentelyssä.

Scroll to Top